Door Paul Elsendoorn op 1 mei 2017

Karin Holswilder blij verrast met jubileumspeld

Het is intussen een mooie traditie geworden, dat de Partij van de Arbeid op 1 mei stilstaat bij haar jubilarissen. Over heel Nederland waren 219 mensen 25 jaar lid, 155 mensen 50 jaar lid en 65 mensen maar liefst 65 jaar lid. Ook in de afdeling Geldrop-Mierlo was één jubilaris, die het 50-jarig lidmaatschap dit jaar heeft bereikt.

Daarom toog een delegatie van het afdelingsbestuur en van de fractie naar partijlid Karin Holswilde. De volkomen verraste jubilaris kreeg de gouden lidmaatschapsspeld thuis persoonlijk uitgereikt door afdelingsvoorzitter Jaap Hofstede, die de verdiensten van de jubilaris voor de afdeling memoreerde. Daarnaast overhandigde hij haar een persoonlijke felicitatiebrief van landelijk partijvoorzitter Hans Spekman. De afdeling Geldrop-Mierlo  overhandigde mevr Karin Holswilde een mooie bos bloemen. Rozen natuurlijk.  Op 20 jarige leeftijd werd Karin Holswilde lid, heeft als jong activiste meegedaan aan vele door de PvdA georganiseerde acties.

 

Paul Elsendoorn

Paul Elsendoorn

Mijn naam is Paul Elsendoorn. Ik woon al meer dan 47 jaar in Mierlo en ben een echte ondernemer. In Mierlo ben ik rijschoolhouder geweest, heb ik producten ontwikkeld en zorg ik nu voor onderkomen voor organisaties en bedrijven in ons bruisende dorp. Ik heb drie dochters en negen kleinkinderen, die bijna allemaal nog in

Meer over Paul Elsendoorn