Door de redactie op 14 maart 2009

Waarderingsprijs 2009 voor Kinderboerderij Geldrop

Op 14 maart 2009 heeft de fractie van de PvdA/GroenLinks haar jaarlijkse waarderingsprijs uitgereikt. De prijs ter grootte van euro 500,00 was ditmaal bestemd voor de kinderboerderij Geldrop. De medewerkers van de kinderboerderij hadden direct een bestemming voor het geldbedrag. Men wilde graag een nieuw konijnenverblijf. De kinderboerderij heeft contact gezocht met werkplaats “t Saam”  in Mierlo met de vraag of zij bereid waren een konijnenverblijf te bouwen.

Maandelijks storten wij als leden van de fractie een bedrag in de fractiepot. Uit deze fractiepot kunnen wij dan de waarderingsprijs betalen. Al eerder is een waarderingsprijs toegekend aan De Sprong, de Voedselbank, vrijwilligers van zwemvereniging De Doorzetters en Stichting SMEC.

Als fractie waren wij aangenaam verrast met de wens van de kinderboerderij voor een nieuw konijnenverblijf. Maar nog meer zijn wij blij met de samenwerking met werkplaats ’t Saam. Dit is een prachtig voorbeeld van wat men voor elkaar kan betekenen.

Wij bedanken de medewerkers van de werkplaats voor hun inzet en wensen de kinderboerderij het beste toe met het nieuwe konijnenverblijf.