Kandidaat raadslid

Dorien te Dorsthorst

Mijn naam is Dorien te Dorsthorst. Ik ben 53 jaar, getrouwd en moeder van 4 zonen.

Dertien jaar geleden zijn wij vanuit Eindhoven naar Geldrop verhuisd en in datzelfde jaar ben ik begonnen als docent op het Strabrecht College.

Ik ben geboren en getogen in (het linkse) Nijmegen en gesprekken over politiek waren dagelijkse kost. Dat veranderde niet tijdens mijn studie en lidmaatschap bij de studentenvereniging alwaar wij ook uren debatteerden over politiek. Eenmaal afgestudeerd kwamen de tropenjaren met vier kinderen in drie jaar, werk en nog meer studie. Ondanks de drukte ben ik politiek en de PvdA in het bijzonder, blijven volgen.

Waarom de PvdA? Denk aan de vijf belangrijke PvdA waarden: Vrijheid, Democratie, rechtvaardigheid, duurzaamheid en solidariteit.

Vanaf januari 2016 heb ik besloten me actief in te gaan zetten voor de PvdA Geldrop. Ik hoop daarmee te kunnen bijdragen aan een Geldrop waar het “goed” wonen is voor alle inwoners. Waar iedereen bestaanszekerheid heeft, waar burgerparticipatie de norm is, iedereen kan meedoen, verbinden en samenwerking de uitgangspunten zijn en bovenal een transparant bestuur heeft. Daarbij vind ik het welbevinden van de bewoners, belangrijker dan prestige projecten en uiterlijk vertoon.

 

Dorien te Dorsthorst