Zorgmonitor thuiszorg, jeugdzorg en participatiewet

Sinds januari 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijkheid voor de thuiszorg, jeugdzorg, ouderenzorg, 24-uurs zorg en de begeleiding van mensen met een afstand van de arbeidsmarkt naar werk. Dit zijn belangrijke taken en een zware verantwoordelijkheid, ook voor de gemeente Geldrop-Mierlo.

PvdA Geldrop-Mierlo vindt het belangrijk dat onze gemeente deze taken goed invult. Wij willen vinger aan de pols houden, om onze gemeente te helpen bij het organiseren van de zorg. We vinden dat de gemeente moet kunnen leren van de succesverhalen van haar inwoners, maar ook van problemen of klachten.

Wij willen daarom uw ervaringen graag horen.

Krijgt uw moeder bijvoorbeeld de juiste zorg zodat zij zelfstandig kan blijven wonen? Wordt u op een adequate manier ondersteund om in aanmerking te komen voor een baan?

Om te zorgen dat u uw verhalen kwijt kan, is de PvdA Geldrop-Mierlo gestart met de “Zorgmonitor Geldrop-Mierlo“ . Wanneer u te maken heeft met de gemeentelijke zorg en/of ondersteuning naar werk kunt u via deze zorgmonitor uw verhaal met ons delen. Op deze manier weten wij wat er speelt en kunnen we meewerken aan een sterke zorg in de gemeente Geldrop-Mierlo.

Klik hier voor de ZORGMONITOR GELDROP-MIERLO