Motie PvdA voor openzetten Stimuleringsregeling Duurzaamheid breed gesteund

Door Paul Elsendoorn op 8 februari 2023

In de raadsvergadering van 6 februari 2023 is raadsvoorstel Extra budget Stimuleringslening Duurzaamheid van de PvdA aangenomen.

Deze lening, die succesvol is, kan enkel gebruikt worden voor materialen en de arbeid als dit is uitgevoerd door erkende professionele bedrijven. Omdat arbeidskosten vaak een groot gedeelte uitmaken van het totaal aan verduurzamingskosten vindt de Partij van de Arbeid het ook belangrijk dat “doe-het-zelvers” in aanmerking komen voor een lening, als het gaat om aankoop van materialen. Hiervoor moet de Verordening Stimuleringslening Duurzaamheid Geldrop-Mierlo 2016 worden aangepast. De motie van de PvdA is breed ingediend en ondersteund.

De portefeuillehouder Duurzaamheid heeft toegezegd zo snel mogelijk met een aangepaste Verordening naar de gemeenteraad te komen.

Paul Elsendoorn

Paul Elsendoorn

Mijn naam is Paul Elsendoorn. Ik woon al meer dan 47 jaar in Mierlo en ben een echte ondernemer. In Mierlo ben ik rijschoolhouder geweest, heb ik producten ontwikkeld en zorg ik nu voor onderkomen voor organisaties en bedrijven in ons bruisende dorp. Ik heb drie dochters en negen kleinkinderen, die bijna allemaal nog in

Meer over Paul Elsendoorn