Praat mee over de politieke koers in onze gemeente

Door de redactie op 14 augustus 2021

Wil je meepraten over de politieke koers in Geldrop-Mierlo? Dat kan. De PvdA Geldrop-Mierlo organiseert de komende tijd een aantal thema bijeenkomsten. In elk van deze bijeenkomsten wordt gediscussieerd over allerlei verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor de inwoners van Geldrop-Mierlo. Het gaat om de volgende thema’s:

  • Wijkontwikkeling, cultuur, recreatie en sport op woensdag 29 september
  • Goed Wonen op donderdag 30 september (PvdA Denktank Wonen)
  • Onderwijs & werk/arbeidsmarkt op woensdag 6 oktober
  • Duurzaamheid & Klimaat op woensdag 13 oktober
  • Goede Zorg op maandag 8 november (vervolgsessie)

Vind je ook dat Geldrop-Mierlo toe is aan een nieuwe frisse wind? Je hoeft geen politieke achtergrond te hebben. Zie je hierboven één of meer onderwerpen die je interessant vindt en sta jij ook voor eerlijke kansen? Heb je een sociaal, progressief hart? Dan zoeken we jou.

Wil je graag in een open sfeer meepraten, sparren en je ervaringen of ideeën bespreken? Doe vooral mee. Op deze manier kan je op een rustige, informele manier meedenken over de koers in onze gemeente. Want het wordt tijd voor een frisse wind!

De bijeenkomsten beginnen om 19:30u en vinden plaats bij de PvdA Geldrop-Mierlo op de Ambachtstraat 75 te Mierlo. We zien je graag verschijnen. Meld je vooraf even aan via [email protected]

Tot dan!