Waarom Bart kandidaat is voor de Waterschappen

Door Bart Oortwijn op 17 maart 2019

Ik ben opgegroeid in de wijk de Coevering in Geldrop-Mierlo. Toen ik klein was heb ik veel bij de Dommel gespeeld, nu ga ik er vaak wandelen, hoewel dat helaas nog niet overal goed kan. Het waterschap de Dommel moet voor droge voeten zorgen en voldoende water in droge perioden zodat er gesproeid kan worden en de watertjes niet droogvallen. Belangrijk werk wat met oog voor alle belangen moet worden uitgevoerd.

Als PvdA kunnen we in het bestuur van het Waterschap de Dommel zorgen dat er aandacht is voor alle belangen en er naar de toekomst wordt gekeken zodat we nu keuzes maken die zorgen dat we ook in de toekomst goed zitten. De afgelopen jaren hebben we gezien dat de omstandigheden veranderen en we actie moeten nemen. Behalve het voorkomen van wateroverlast en watertekort is het belangrijk dat er aandacht is voor de waterkwaliteit en de natuur en we zorgen dat er mogelijkheden blijven en komen om van onze meren, vennen, riviertjes en beken te genieten.

Bart Oortwijn – PvdA Waterschap de Dommel – nummer 13

Bart Oortwijn

Bart Oortwijn

Mijn naam is Bart Oortwijn. Ik ben 50 jaar en getrouwd met Franca. Vanaf mijn jeugd woon ik met veel plezier in Geldrop-Mierlo. Ik heb milieukunde gestudeerd en werk als zelfstandig adviseur voor overheden en bedrijven op het gebied van omgevingsrecht. Ik sport bij basketbalvereniging EBCG in Geldrop-Mierlo. De PvdA is een partij die gaat

Meer over Bart Oortwijn